maanantai 3. marraskuuta 2014

Hupsista..

Mulla taas jäi tää blogin kirjottaminen, vaikka viimeks lupasin ittelleni et alan päivitellä tätä. No nyt otan itteeni niskasta kiinni ja ihan oikeesti kirjotan niin monesta näyttelystä kun ehdin! Tässä päivityksessä kerron parista viimeisimmästä näyttelystä.

Heinola KR 24.8

Aamulla startattiin auto kohti Heinolaa. Junnut alkoi jossain 12 aikaa. Tällä kertaa kisasin uuden tuttavuuden faaraonkoira Nebran (Sawhorse's Sharp Shooter) kanssa. Tuomarina toimi Päivikki Partinen. Ensin hän pyysi yhdessä ympäri ja sitten alkoi yksilöarvostelut. Siellä hän pyysi perusliikkeet ja seistotus. Mielestäni teimme onnistuneen suorituksen. Nebran kanssa oli ihana olla kehässä, koska sillä riitti energiaa! Yksilöarvostelujen jälkeen tuomari alkoi ottamaan jatkoon ja me oltiin siinä. Nebran pomppuaskelten saattelemana mentiin jatkopaikalle. Siinä vaiheessa tuomari vaihdatti koiria ja minä sain kaveriksi iloisen Diona labradorin. Vaihtokoiran kanssa tuomari pyysi ympäri ja seisotusta. Se meni meillä hyvin ja sitten vaihdatettiin omat koirat takaisin. Tämän jälkeen alkoi ihan hirvittävä kaatosade ja kehä piti pysäyttää. Odotettiin sitten kaikki telttojen alla suojassa, että sade vähän hellittäisi. No kymmenien minuuttien päästä sade hellitti ja päästiin jatkamaan kehää. Väki väheni ja jäljelle jäi enään viisi. Sijoitettiin viidest ja neljäs. Siinä vaiheessa oli niin iloinen fiilis, että ei ollut mitään väliä mikä sija sieltä tulisi. Kolmen kesken tuomari vaihdatti taas koiria ja tälläkertaa sain suloisen mittelspitz Skidin. Sen kanssa suoritus meni oikein hyvin. Sijoitettiin kolmas ja kaksi parasta juoksivat kunniakierroksen. Aplodien saattelemana juostiin kakkospallille. Voi että olin niin iloinen suorituksestani ja Nebran kanssa ei voinut olla nauttimatta kehässä. 






Porvoo KR 13-14.9

   

Lauantai 13.9

Porvoo on semmonen jokavuotinen näyttely, joten sinne lähdettiin. Junnut alkoi jossain 13 aikaa. Siirryttiin kehän laidalle ja kehä oli ihanan iso! Kisasin ihanan afgaani pojan Nastiksen (Neliapilan Nastamuumio) kanssa. Tuomarina toimi Lotta Penttinen. Ensin mentiin yhdessä ympäri ja sitten aloitettiin yksilöarvostelut. Tuomari pyysi edestakaisin, kolmio ja seisotus. Ne sujui meiltä oikein mallikaasti. Kun yksilöarvostelut oli käyty otettiin jatkoon. Meidät osoitettiin 10 parhaan joukkoon. Jatkoon päässeiden kesken tuomari pyysi vielä yhdessä ympäri ja sen jälkeen seistotti todella pitkään. Tuomari sijoitti viisi ja me jäätiin ilman sijaa. Olin todella tyytyväinen suoritukseeni ja siihen, että päästii 10 parhaan joukkoon taitavasta joukosta. Nastiksen kanssa oli mukava olla kehässä ja se jaksoi todella mallikkaasti, vaikka oli kuuma. 


(C) Mia Puska



Sunnuntai 14.9

Sunnuntaina haettiin Nebra matkaamme Helsingistä ja lähdettiin kohti Porvoota. kisasin siis energisen faaraonkoira Nebran kanssa. Tuomarina toimi Johanna Lahtinen. Ensin hän pyysi kaikkia menemään yhdessä ympäri ja sitten oli yksilöarvostelujen vuoro. Siellä hän pyysi edestakaisin ja kolmion. Nebran kanssa oli taas ihana mennä, kun se veti niin täysillä ja iloisena. Kun kaikki oli käynyt yksilöarvostelussa otettiin jatkoon. Me pudottiin, mutta sen verran hyvä fiilis jäi kehästä, että ei oikeestaan harmittanut. Vedettiin hyvä suoritus ja täysillä se on ainakin varmaa! Kiitoksia kaikille upeiden koirien lainaamisesta kehään! (:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti