torstai 6. maaliskuuta 2014

Back in the business


Mulla on jäänyt tää blogin kirjotteleminen vähäksi aikaa, mutta nyt ajattelin ryhdistäytyä ja aloittaa tän uudestaan!

Turku KV 18-19.1 

Lauantai 18.1
Uusi näyttelyvuosi on taas alkanut. Lauantain suunnattiin Turkuun näyttelyyn aamusta aikaisin, niin kuin melkein aina. Kun saavuttiin paikalle, menin suoraan junnukehälle. Oon aina tykännyt Turun näyttelypaikasta, koska siellä on  ihanan valoisat ja isot junnukehät.

Vuoden ekat junnukisat aloitin lemppari kiskaverin kanssa, nimittäin mäykkyherra Göstan kanssa (Red Top´s Malaco). Tuomarina toimi Karri Heino. Meidät jaettiin suoraan ryhmiin ja ryhmässä kerran ympäri. Yksilöarvostelussa tuomari pyysi harvemmin kysyttyjä kuvioita ja meidän kohdalle sattui L-kirjain. Sen jälkeen hän kysyi vielä montako hammasta koiralla on ja sitten ympäri jonon perälle. Gösta meni tosi hyvin, kunnes haistoi juoksuisen nartun ja sen jälkeen liikkui kuono vähä maasssa kiinni. Karri oli tuomarina hyvin tarkka ja tiukka, joten emme päässeet jatkoon. Olin kuitenkin tyytyväinen ja iloinen, että sain aloittaa vuoden näyttelyt Göstan kanssa<3



Sunnuntai 19.1
Sunnuntaina taas sama paikka ja sama kisa, mutta tällä kertaa eri koira. Kisakaverina toimi suloinen schipperke Bami (Pikkuhäjyn Biparminttu). Kehään menin viimeisessa ryhmässä. Tuomarina toimi Laura Lehdistö. Hän pyysi yksilöarvostelussa perusjutut, edestakaisin ja ympäri. Bami kipitti todella hienosti ja seiso ryhdikkäästi. Sitten otettiin n. kymmenen parasta jatkamaan kisaa ja meidän iloksemme me olimme siinä. Tuomari teetti vielä pariliikkeet ja sekin meni meidän osalta oikein mallikkaasti. Tuomari poimi vielä viisi parasta ja hän osoitti meidät siihen. Olin siinä vaiheessa todella tyytyväinen suoritukseen. Sijoitettiin 5 ja sitten tuomari pohti ja tuli antamaan meille tumman vihreän ruusukkeen. Arvostelussa oli vain positiivista ja kommenttina vielä: rauhallinen ja liioittelematon esitys! Olin todella tyytyväinen ja Bami oli niin hieno uusi tuttavuus.


 

Jyväskylä KV 22.2


Jyväskylässä ei ollut junnuja ollenkaan, joten lähdinvaan handlaus hommiin. Kun oltiin paikanpäällä, pääsin melkein heti kehään uuden rodun kanssa. Belgianpaimenkoira Groenendael Iines (Donatrix Belicia). Kehässä Iines meni ihan hyvin, paitsi liikkeet meni aika pieleen, koska oli omistajansa perään Iines sai kuitenkin ERI:n ja voitti luokkansa, mutta SA jäi saamatta liikkeiden takia.


Loppupäivä meni hyvässä seurassa nopeasti ja kotiin päästyä väsytti, joten menin heti nukkumaan. Seuraavat näyttelyt on vasta huhtikuussa, jossa joka viikonlopulle on luvassa näyttely.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti