keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Best in ja koirat kiittää!

Best in puppy show (la 10.11) 

Aamulla suuntasin junalla kohti Helsingin messukeskusta. Oli tosi jännää mennä pitkästä aikaa junalla kun on tottunut siihen, että Lindan kyydissä lähdetään. Kyseessä ei kuitenkaan ollut vuoden huipentuma Helsinki Voittaja ja Winneri vaan best in puppy show, johon lähdin junnuilemaan. Kuitenkin paikanpäällä olin jo aika aikaisin, joten jouduin odottamaan kauan. Vähän ajan päästä kuitenkin kilpakaverini mäykkyherra Gösta saapui ja aika nopeasti sen jälkeen junnut alkoivat. Ensin oli nuoremmat ja sitten pääsimme kehään. Tuomari pyysi ensiksi yhdessä ympäri ja yksilösuorituksessa edestakaisin ja kolmio. Tuomari otti 5 jatkoon ja meidän iloksemme me olimme siinä! Lopullinen sijoitus oli JH3! Gösta oli taas ihan mahtava! 

JH3 (Red Top´s Malaco "Gösta") <3


Best in puppy show (su 11.11)


Sunnuntaina oli taas sama juttu, mutta paljon myöhempään. Aika kuluikin aika nopeasti ja kokeilin kisakaveriani käppänä Lassia. Sillä oli vähän huono päivä, eikä sitä jaksanut kiinnostaa mikään. Vaivuin jo siihen toivoon, että menen Zorro pojalla. No sekään ei onnistunut koska Zorro oli ihan sekasin. Lopulta menin Lassin kanssa kehään ja se veti ihan super hyvin! Tuomari pyysi samat jutut kuin viimeksikin. Tuomari otti 5 jatkoon ja oltiin jatkossa! Tuomari ojensi meille keltaisen ruusukkeen! Eli tulokseksi JH3!


JH3 (Santor Lassi) <3



Tuomarina toimi molempina päivinä Kristiina Kästämä. Kiitos Tia ja Nea huippu poikien lainasta! Eikse oo niin että, video kertoo enemmän ku tuhat sanaa? Joten tässä olis nyt videota täältä kiitos mun hovikuvaajat<3




Tuusulan JH-päivä 

Viikko best in:in jälkeen lähdettiin Tuusulaan viimeiseen JH-koulutukseen ennen loppuvuoden huipentumaa eli messaria. Haettiin Göstan matkan varrelta, joka jäi meille torstaihin asti hoitoon! Kun saavuttiin tuusulan aika kotoisalle agi hallille niin, ohjelma alkoi melkeinpä heti. Ensiksi oli koulutus, jossa kaksi huippuhandleria Jenny Laulaja ja Susanna Gourine kouluttivat. Heiltä sain läjäpäin hyviä neuvoja Göstan esittämiseen ja voin sanoa että ne tuli tarpeeseen. Koulutuksen jälkeen meille tarjottiin kaikkea hyvää, makeaa ja suolaista. Napostelujen jälkeen oli aika siirtyä hauskaan "leikkiin". Otettiin pari ja saatiin lappu, jossa luki koirarotu mikä piti esittää ja muut saivat kysyä kysymyksiä, joihin voi vastata kyllä tai ei ja arvasivat mikä koirarotu on kyseessä. Me saatiin Hannan kanssa punainen irlanninsetteri, joka oli aika helppo esittää.
 
Hieno irkku<3
Hauskanpidon jälkeen meidät jaettiin kahtia ja alkoi leikkimielinen kisa. Kisasin Göstan kanssa ja yritin käyttää kaikkia vinkkejä mitä muistin. Tuomari pyysi edestakaisin, kolmion, ja lopuksi ympäri. Yksilöarvosteluiden jälkeen vaihdatettiin koiria ja sain vaihdossa ihanan Frigi belggarin. Suoritukseni meni ihan hyvin. Sitten tuomari alkoi tiputtamaan ja me jäimme! 5,4,3 sijoitettiin ja me olimme 2 parhaan joukossa! Lähdettiin vielä loppukierrokselle taputusten kera ja tulokseksi JH2! Tuomarina toimi pääosaksi Susanna. 
JH2<3

Vaihtokoira Frigi belggari

Koulutuksessa vaihtokoirana Olga leonbergi

Treenasin Korpun kanssa tulevia kisoja varten!


Kiitos kaikille mukavasta, hauskasta, tarpeellisesta ja mahtavasta junnukoulutuksesta! Tuli kyllä tarpeen ja enää alle 3vk ni sitten MESSARI<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti